Sunday 15 June 2008

Nå er det skolefri, sommer.

En ny tid har kommet over oss, sommerferien. For de som lurer på hvorfor paintablog ble til, så kommer svaret her:
Noen bestemte en dag at alle elever på videregående skole skulle få sin egen datamaskin, siden det er sånn vi lærer best. Så vi fikk vår egen datamaskin. Når valget sto mellom å være på dataen eller å lære om bergarter var valget enkelt; bergarter.

Neida.

Paint ble nummer én i våre hjerter, og vi kan nok mer om mer om paint enn bergarter, marine terasser og v-daler tilsammen.

Nå er det sommerferie, og vi skal ikke lenger sitte i våre klasserom. Hvis vi, for en liten stund, ikke tar med i regningen at sommerferie fører til mye reising, jobbing og div. utendørsaktiviteter, kan vi opplyse om at to av tre i paintablog-kollektivet har mac. Det betyr at to av tre ikke har paint på sin data (det skal også være sagt at vi har funnet en midlertidig erstatter, som fungerer nesten like bra, men fortsatt en kopi). Hvis vi nå også nevner at sommerferie fører til mye reising, jobbing og div. utendørsaktiviteter ser det ut som om paintablog-oppdateringene ikke kommer til å komme like ofte som før. Men de kommer! Når inspirasjonen strømmer på er det vanskelig å holde seg unna paint, selv om det er sommer og sol.

Så velkommen tilbake til paintablog! Vi gleder oss til å le og gråte med deg.

Ha en god sommer, stooooooor klem fra to av tre (gjett hvem) i paintablog-kollektivet!

1 comment:

SO said...

You said it girl!
Mangelen på Paint er vel den eneste defekten med mac som jeg kan komme på... IKH!